Türkiye!
Seite 1 von 3 Neuester Beitrag: 03.05.09 11:08 | ||||
Eröffnet am: | 30.04.09 09:48 | von: Happy End | Anzahl Beiträge: | 51 |
Neuester Beitrag: | 03.05.09 11:08 | von: Babacan61 | Leser gesamt: | 5.175 |
Forum: | Leser heute: | 1 | ||
Bewertet mit: | ||||
Seite: < 1 | 2 | 3 > |
Optionen
rd, dass muss sich schleunigst ändern! :-)
Ben dedigim gibi bütün kirginliklari unuttum ve tertemiz bir sayfa actim yanliz senden bir ricam olacak ikigözüm Fantacik Lütfen Nihat abimin kalbini al,nasil alirsin bilemem ama al,onu cok kirdin biliyorsun onun bendeki degeri cok büyüktür inkar edemem ve bunu cözmeliyiz
Birde hala beceriksizlerborduna üye arkadaslar size sunu kesinlikle söylüyorum ki,ben bu boarda istersem suan girebilirim ancak ben buraya dönmemeye yeminliyim,ben hayatimda belli prensipleri ugruna hicbir seyden ödün vermeyen ve zalime hizmet etmenin haram oldugunu bilen bir kardesinizim,boardan ceza yememiz sonrasi en ufak bir reaksiyon dahi göstermedim ve umursamadim ancak BUGÜN ICIN TAVSIYELER bölümünün kaldirilmasi beni zivanadan cikartti,tekrar yaziyorum bunu yapan insanin ne kendine ne baskasina ne de emege saygisi olabilir,anilara yapilan bu denli saygizlik karsisinda sessiz kalamadim ve ona hicbir küfür icermeyen ancak yaptigi terbiyesizligin insanliga sigmadigini belirten bir mesaj attim ve yaziklar olsun ,tükürdügünü yalama dedigini yap o Banka-yatirim-borsa bölümünüde kapa dedim bunun üzerine sayfayi geri getirmeyi oylamaya sunmus,artik olmayan vicdani mi sizladi neyse..
Arkadaslar beceriksizlerboarduna üye olmak kolay is ama orda kendinden prensiplerinden ödün vermeden kalabilmek zor is ,bircogunuz ne anlatmak istedigimin farkindasiniz,yalniz boardda bircok arkadasimiz var halen bizim burda oldugumuzu bilmeyen,üye olanlarin geride kalanlarin hepsine haber vermesi boynunun borcudur diyorum,aslanlar,ronaldolar,onurlar ve daha adini saymadiklarim bagislasinlar
Tekrardan basa döneyim ve bu mesaji bitirelim,arkadaslar yeni bir baslangic temiz bir sayfa ve daha saglam bir birlik ve beraberlik icin becerenlerboard.com´a üye olmakla ise basliyalim diyorum ve hepinizi bekliyorum,bu mesajin boarddan silinme ihtimaline karsi hepinize tek Pm olarak atacagim iki kere okumayin ;-)
Hepinize simdiye kadar göstermis oldugunuz birlik beraberlik ve dayanisma icin tek tek birer kez daha tesekkürlerimi sunuyorum ve Allah razi olsun diyorum
iyilik eden iyilik bulur
Saygilar Solocharley
Tekrardan basa döneyim ve bu mesaji bitirelim,arkadaslar yeni bir baslangic temiz bir sayfa ve daha saglam bir birlik ve beraberlik icin becerenlerboard.com´a üye olmakla ise basliyalim diyorum ve hepinizi bekliyorum,bu mesajin boarddan silinme ihtimaline karsi hepinize tek Pm olarak atacagim iki kere okumayin ;-)
Hepinize simdiye kadar göstermis oldugunuz birlik beraberlik ve dayanisma icin tek tek birer kez daha tesekkürlerimi sunuyorum ve Allah razi olsun diyorum
iyilik eden iyilik bulur
Saygilar Solocharley
Herkese simdiden tsk.ler kolay gelsin diyorum....
Bence Nihat hakli herkes istedigi yere takilsin arkadaslar diyorum , istiyen istedigi yerde yazsin ..zamanla belki bir yerlerde bir birikinme olabilir...
Ben eskidende arivadan bilgi aliyordum simdide degismiyecek yani ....
Herkese saygilar..
Hayatimda tanidigim ikiyüzlülerin en önde gideni ve ara bozani,kendisine yaptigim onca insaniyete,Nihat ve benim arami bozmaya calisarak tesekkür etti
Allah senden razi olsun Nihat abi,sen eger sana yazdigini yazmasaydini,daha hala bu saf kardesin onu da aramiza almayi düsünüyordu,bundan böyle aramizda olmayacak
Son zamanda pek silende yok.Bana öyle geliyoki buralardan ayrilmicaz sanki.Gercek haber kaynagi burasi!
Saygilar
Nihat kardesim gecmis ve hemen calisamalara baslamis,hepimize hayirli olsun birde sizden ricam Reis ustadimiza bir tesekkür edelim ki yapilan iyiligi karsiliksiz birakmayalim
Böyle terbiyesizlik olmaz forumda size özel bir bölüm açtık ve başka sitenin reklamını yapıp konular durmuşsunuz akşam yaptıgımız çalışmayı bile dilendirmişsiniz sanki her zaman sitemizde sorun varmış gibi neyse bugün itibariyle size tanımış oldugum tölörans bitmiştir. site adresi vermeye devam ederseniz üyelikleriniz durdurulucaktır uyarılmaksızın.
Yuhhhh bunlarda yamuk cikti valla ciddi ciddi kendi boardumu acmayi düsündümde vaktim yok o kadar..
Maalesef bir ayda ikinci darbeyi yedim....artik biraz mola yapacagim...kafami toparlamam lazim.....yine buraya takilirim arasira...Nihat hocam ben yas itibariyla, yasimi biliyorsun artik cok stresse gelemiyorum..ben senin gibi sigara da icmiyorum...ki...sinirimi cigaradan alayim...Arkadaslarima iyi bakin bilhassa Dolbyme ve Cigolaya.....Allaha emanet olun....Becerenlere üye olmam lazim sonra insallah orada yazarim yoksa....chatte knetegirl e kaldim (Nihat bilir :) ) selamlar..............
Hadi hepinizi bekliyorum,biri su Dolbye haber versin
ayrica boardda cok arkadaslar kaldi,ulasin bunlara diyorum,yazmayin o eski boardda kapasin dedigi gibi orasini
Saygilar hepinize